Diensten

Aanbod

Bent u een top manager en ervaart u dagelijks veel stress? Dan kunt u gebruik maken van de stress reductie training. Deze dienst is speciaal op uw behoefte gemaakt om uw stress te verminderen. 

Meer informatie

Twijfel je aan jezelf, heb je last van faalangst of heb je het gevoel dat je geen kant meer uit kunt? Dan is het tijd om voor jezelf te kiezen. Om eens na te gaan wat je eraan kunt doen om je leven weer leuk, of leuker te maken. MdR Coaching helpt je om de zaken weer op een rij te krijgen. Om jezelf weer goed te voelen. Zodat je op een fijne manier je leven kunt leven: thuis of op school.

Meer informatie

Herken je de volgende gedachtes:

 • ‘Ik heb geen grip om mijn leven’
 • ‘Ik ben altijd moe en slaap slecht’
 • ‘Ik presteer minder goed dan ik gewend ben’
 • ‘Ik zie door alle keuzes door de bomen het bos niet meer’
 • ‘Ik vind het moeilijk om aandacht te krijgen’
 • ‘Ik durf geen ruimte in te nemen en ben zo onzeker..’ 

Een koerswijziging Iedereen heeft momenten in zijn leven dat ‘ie van koers wilt veranderen. Misschien jij ook op dit moment? Het kan gaan om een bewuste keuze voor nieuwe paden. Of niet tevreden bent met hoe je leven er nu uitziet. Of door dat er een verandering plaatsvindt in je leven waar je niet goed mee om kan gaan.

Veranderingen… In iedere levensfase kunnen zich veranderingen voordoen. Een nieuwe start is nooit zonder betekenis. Het is een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en beter te leren kennen. Hoe weet je of je op de juiste manier met veranderingen omgaat? Veranderingen in je werksituatie, studie of sport, als je op jezelf gaat wonen of als je relatie niet goed meer voelt. Of als je te maken krijgt met een ziekte of handicap. Manon de Rooij coaching helpt je erachter te komen waar jouw kracht ligt en hoe jij deze in je dagelijkse leven steeds weer kunt gebruiken.

…maken sterker Als jij gaat ontdekken hoe je in iedere situatie bewust keuzes kunt maken en hoe jij stappen maakt naar een toekomst die voor jou goed voelt, kun je daar in de toekomst verder op bouwen. MdR coaching begeleidt jou daarin.

Studie…. én privé

Coaching draagt er toe bij dat je meer voldoening in je studie en privéleven kunt hebben.

Het helpt je drijfveren helder te krijgen en te onderzoeken wat je tegenhoudt om nieuwe stappen te zetten. Persoonlijke coaching helpt twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachten te overwinnen. Je leert ruimer te denken. Je leert met een andere bril op naar situaties in het heden of in het verleden te kijken. Of in ieder geval te kunnen kiezen welke bril jij op wilt zetten. Je leert te ontspannen.

Meer informatie

Zit je je eigen prestaties in de weg omdat je

 • Het gevoel hebt dat je niet optimaal kunt presteren
 • Veel blessures hebt
 • Slecht slaapt doordat de druk te groot wordt
 • Minder of slecht eet doordat de druk te groot wordt
 • Niet bij je kracht kunt komen en je spieren niet goed kunt aanspannen
 • Je minder goed concentreert op je sport omdat er zoveel dingen gebeuren
 • Veel piekert en je gedachten met jou op de loop gaan
 • Tijdens trainingen goed presteert maar tijdens wedstrijden veel minder

Zomaar een paar voorbeelden die voor jou van betekenis kunnen zijn. Voor jou kan er een andere reden zijn om eens met een deskundig iemand te praten.

Je wilt tenslotte je een volgende stap zetten en doorgroeien in je sport. Manon de Rooij coaching helpt je om (weer) in je kracht te staan. 

Meer informatie

Is het voor je werk belangrijk om met mensen te werken?

Of volg je een zware studie? Moet je stage lopen of presentaties geven?

En vind je het meer dan alleen 'spannend' om dit te doen? 

 • Pieker je bijvoorbeeld lang, soms dagen. Draai je in gedachte zoveel rondjes dat je er niet meer uit komt?
 • Ben je bang niet erkend te worden? Maak je de gevolgen daarvan onrealistisch groot?
 • Willen je gedachten wel, maar werkt je lichaam niet mee? Begin je te trillen, te kleuren of te zweten? Slaat je stem misschien over of krijg je zelfs een black-out?
 • Of vermijd je heel subtiel deze momenten, zodat mensen eigenlijk nooit te zien krijgen wat je daadwerkelijk bijdraagt of zou kunnen bijdragen?

In al deze gevallen wordt je beperkt door spreekangst, of breder: faalangst. Het is niet alleen spannend om voor een groep te staan: de angst blokkeert je om jezelf en jouw kwaliteiten in de wereld te zetten.

En dit kost je meer dan je soms hoopt: in verloren kansen of in vertraging van je carrière of studieloopbaan.

Daarnaast heb je gemerkt dat praten erover niet werkt. Eigenlijk weet je voor jezelf niet eens precies waar de angst vandaan komt, of waarom deze zoveel groter is dan waar het daadwerkelijk om gaat.

Dit probleem is snel, effectief en blijvend op te lossen.

Ik bied individuele faalangst trainingen, waarbij je echt verder geholpen wordt om je angst te overwinnen en je stappen te zetten waar je zo tegenop zag… 

Meer informatie