COACHING ( E/O) PSYCHOSOCIALE THERAPIE VOOR VOLWASSENEN (VANAF 18 JAAR)

Herken je de volgende gedachtes:

  • ‘Ik heb geen grip om mijn leven’
  • ‘Ik ben altijd moe en slaap slecht’
  • ‘Ik presteer minder goed dan ik gewend ben’
  • ‘Ik zie door alle keuzes door de bomen het bos niet meer’
  • ‘Ik vind het moeilijk om aandacht te krijgen’
  • ‘Ik durf geen ruimte in te nemen en ben zo onzeker..’ 

Een koerswijziging Iedereen heeft momenten in zijn leven dat ‘ie van koers wilt veranderen. Misschien jij ook op dit moment? Het kan gaan om een bewuste keuze voor nieuwe paden. Of niet tevreden bent met hoe je leven er nu uitziet. Of door dat er een verandering plaatsvindt in je leven waar je niet goed mee om kan gaan.

Veranderingen… In iedere levensfase kunnen zich veranderingen voordoen. Een nieuwe start is nooit zonder betekenis. Het is een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en beter te leren kennen. Hoe weet je of je op de juiste manier met veranderingen omgaat? Veranderingen in je werksituatie, studie of sport, als je op jezelf gaat wonen of als je relatie niet goed meer voelt. Of als je te maken krijgt met een ziekte of handicap. Manon de Rooij coaching helpt je erachter te komen waar jouw kracht ligt en hoe jij deze in je dagelijkse leven steeds weer kunt gebruiken.

…maken sterker Als jij gaat ontdekken hoe je in iedere situatie bewust keuzes kunt maken en hoe jij stappen maakt naar een toekomst die voor jou goed voelt, kun je daar in de toekomst verder op bouwen. MdR coaching begeleidt jou daarin.

Studie…. én privé

Coaching draagt er toe bij dat je meer voldoening in je studie en privéleven kunt hebben.

Het helpt je drijfveren helder te krijgen en te onderzoeken wat je tegenhoudt om nieuwe stappen te zetten. Persoonlijke coaching helpt twijfels, onzekerheden en belemmerende gedachten te overwinnen. Je leert ruimer te denken. Je leert met een andere bril op naar situaties in het heden of in het verleden te kijken. Of in ieder geval te kunnen kiezen welke bril jij op wilt zetten. Je leert te ontspannen.

Wat houd onze dienst in

Je gedachtes in een nieuwe koers

Ben je niet tevreden bent met hoe je leven er nu uitziet? Of vindt er een verandering plaats in je leven waar je niet goed mee om kan gaan? MdR Coaching helpt jouw om je gedachtes positief om te zetten. 

Zelfontwikkeling

Het is een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en beter te leren kennen. Hoe weet je of je op de juiste manier met veranderingen omgaat? Veranderingen in je werksituatie, studie of sport, als je op jezelf gaat wonen of als je relatie niet goed meer voelt. Of als je te maken krijgt met een ziekte of handicap. Manon de Rooij coaching helpt je erachter te komen waar jouw kracht ligt en hoe jij deze in je dagelijkse leven steeds weer kunt gebruiken.