FAALANGST TRAINING

Is het voor je werk belangrijk om met mensen te werken?

Of volg je een zware studie? Moet je stage lopen of presentaties geven?

En vind je het meer dan alleen 'spannend' om dit te doen? 

  • Pieker je bijvoorbeeld lang, soms dagen. Draai je in gedachte zoveel rondjes dat je er niet meer uit komt?
  • Ben je bang niet erkend te worden? Maak je de gevolgen daarvan onrealistisch groot?
  • Willen je gedachten wel, maar werkt je lichaam niet mee? Begin je te trillen, te kleuren of te zweten? Slaat je stem misschien over of krijg je zelfs een black-out?
  • Of vermijd je heel subtiel deze momenten, zodat mensen eigenlijk nooit te zien krijgen wat je daadwerkelijk bijdraagt of zou kunnen bijdragen?

In al deze gevallen wordt je beperkt door spreekangst, of breder: faalangst. Het is niet alleen spannend om voor een groep te staan: de angst blokkeert je om jezelf en jouw kwaliteiten in de wereld te zetten.

En dit kost je meer dan je soms hoopt: in verloren kansen of in vertraging van je carrière of studieloopbaan.

Daarnaast heb je gemerkt dat praten erover niet werkt. Eigenlijk weet je voor jezelf niet eens precies waar de angst vandaan komt, of waarom deze zoveel groter is dan waar het daadwerkelijk om gaat.

Dit probleem is snel, effectief en blijvend op te lossen.

Ik bied individuele faalangst trainingen, waarbij je echt verder geholpen wordt om je angst te overwinnen en je stappen te zetten waar je zo tegenop zag… 

Wat houd onze dienst in

Individuele trainingen

MdR Coaching biedt individuele faalangst trainingen, waarbij je echt verder geholpen wordt om je angst te overwinnen en je stappen te zetten waar je zo tegenop zag… 

Stop met piekeren

Heb je faalangst? En blokkeert de angst je om jezelf en jouw kwaliteiten in de wereld te zetten? Dit probleem is snel, effectief en blijvend op te lossen.