Referenties

Referenties

“Manon, je geeft mij ruimte mijzelf te zijn, je helpt mij en ik vind bij jou een luistert oor.

Je hebt mijn situatie zo goed ingeschat en je hebt geduld met mij gehad en ja ik ben heel dankbaar.

Ik heb zoveel geleerd over mijzelf, ik voel me stukken beter.”

H.V. (beleidsmedewerkster, 32 jaar)


“Je brengt rust

Je bent een warm mens

Je luistert goed

En je geeft goede feedback”

M.L.(pedagogisch werker 38 jaar)


‘” Je bent zo goed in staat om op een rustige en zelfverzekerde manier contact te maken, trainingen te geven. Je hebt een breed repertoire aan vaardigheden. De basis is luisteren en open stellen en helder zijn. Je bent niet bang en gaat moeilijke vraagstukken niet uit de weg. Ik heb er zo veel aan gehad…”

F. van J. (projectmanager 32 jaar)


“So this is Christmas. And what have you done” Heel wat zou ik zeggen, ik wil je bedanken voor de wijze waarop je aan de invoering aan VIB (video interactie begeleiding) hebt gewerkt. Zonder jou expertise is de invoering van VIB nergens”

B.V. (manager 45 jaar)


“Je krijgt van mij een 10, zonder jou was ik nooit zover gekomen, je hebt mij op een geweldige manier gesteund, was daar wanneer ik het echt niet meer wist, nu sta ik hier en kijk hoe goed het gaat!!”

F.A. (studente 25 jaar)


“Om bij jou een training te volgen was zo leerzaam, en ook heel leuk. Met jou kun je lachen en ik voel me zo op mijn gemak bij jou. Ik durf echt te zeggen waar ik tegen aan loop en je komt altijd weer met een leuke of spannende oefening. Ik heb er zoveel aan gehad…”

N.G. (Zorg Coördinator 40 jaar)


Ik ben co trainer geweest van Manon en heb met bewondering gekeken naar hoe Manon deze faalangstreductie training geeft. Het is duidelijk dat Manon vak inhoudelijk sterk is. Ze weet waar zij over praat en kan dat op een prettige manier overbrengen. Dat doet ze met verschillende werkvormen en veel maatwerk.

Daarnaast heeft Manon veel inzicht in de deelnemers, haar benadering is heel fijn. Zij geeft ruimte en laat merken dat zij hen begrijpt en geeft persoonlijke ondersteuning en adviezen zonder dat het beklemmend is.

Manon brengt evenwicht in persoonlijke steun en ruimte voor eigen ontdekking.

Het was een goede ervaring om met Manon samen te werken en hoop dat in de toekomst vaker te kunnen doen.

B. d Z. (24 jaar)


Zij is één van de weinige mensen die dingen uit mij kan krijgen. Ik ben niet echt een prater en als ik ergens mee zit vertel ik dat niet zo snel aan mensen. Manon die zag dat op een bepaald moment aan mij en wist dit op een rustgevende manier uit mij te krijgen en het samen met mij te verwerken.

Manon heeft mij zo goed geholpen, ik ben mijzelf beter gaan leren kennen, ben minder aan het twijfelen en durf meer voor mijn mening uit te komen. Dankzij Manon zit ik nu bij EventHands en zit ik weer lekker in mijn vel, zij heeft mij door een moeilijke periode heen weten te helpen. Het is haar gelukt en ik zal Manon hiervoor eeuwig dankbaar zijn en zal haar nooit vergeten.

M.N. (23 jaar)


Wat een mooie site heb je! Alles wat op je site beschreven staat, maak je ook waar in praktijk. Ik heb heel veel steun aan jou gehad. Iemand zoals jij met een verse vernieuwende blik, kijkend op mijn leven en tegenslagen, heeft mij erg geholpen om zelf een nieuwe kijk te creëren waardoor ik nu over veel angsten en tegenslagen heen ben gestapt. Dankjewel voor deze inleving en je warme persoonlijkheid en dat ik alles wat mij dwars zat met je heb mogen delen.

Zomaar een brief...


undefined